

سلام مجدد به همراهان وب طوری دات آی آر. در این مقاله می خواهیم در مورد سئو و اینکه اصلا چه زمانی باید از سئو استفاده کنیم صحبت کنیم. سئو هزینه ی بعضا زیادی را برای کسب و کار اینترنتی ما خواهد داشت و اگر با برنامه درست به سراغش نرویم نمی توانیم بهترین سود را از بهینه سازی سایت یا همون سئوی خودمان داشته باشیم.
اگر بخواهیم تعریف یک جمله ای از سئو داشته باشیم می توانیم بگوییم سئو یعنی اقداماتی که بتواند سایت ما را در کلمات کلیدی مورد نظر ما در بالاترین نتایج پیشنهادی گوگل به کاربرانی که آن کلمه یا کلمه ی مشابه اش را در گوگل جستجو کرده اند نشان دهد. به هر حال سئو هم یک علم نسبتا پیچیده ای است و اقرار نیست اگر بگوییم نزدیک به هزار ترفند می توان در سئو استفاده کرد. از بحث دور نشویم و ببینیم که چه زمانی باید از سئو استفاده کنیم.
خیلی ساده و خودمانی بخواهم بگویم زمانی سئو به درد ما می خورد که کالا یا خدمات ما توسط مردم در گوگل جستجو شود و ما دوست داشته باشیم که آنها قبل از دیدن سایر رقبا و همکاران ما، سایت ما را ببینند تا شانس تبدیل شدنشان به مشتری و در نهایت درآمد زیاد شود.
معیار ما در نتیجه گیری سئو بر خلاف نظری که بعضا بعضی از دوستان می دهند افزایش ترافیک سایت نیست. ترافیک سایت به چه درد ما می خورد وقتی که تبدیل به درآمد و مشتری نشود؟ اگر سایت ما همین جوری راه اندازی شده و حالا حوصله مان سر رفت و یک سایتی زدیم بحثش جداست ولی اگر دنبال درآمد هستیم باید دنبال ترافیکی باشیم که برای ما پوووول بیاورد!
پس قدم اول این شد که ببینیم آیا اصلا کلمات کلیدی مورد نیاز ما در اینترنت سرچ می شود یا خیر؟ چند مثال از کلمه کلیدی مناسب را در زیر می زنم تا موضوع باز تر شود.
- اگر وکیلی در استان خوزستان هستیم آیا کلمه وکیل در خوزستان یا اهواز در گوگل سرچ می شود و چه تعداد؟
- اگر یک رستوران در شهرستان های استان خراسان داریم آیا کلمه رستوران در … جستجو می شود و چه تعداد؟
- اگر یک بنگاه ملکی در تهران داریم آیا کلمه خرید آپارتمان در تهران جستجو می شود و چند بار؟
ابزارهایی هستند مثل کیورد پلنر و کیورد تولز که این اطلاعات را در اختیار ما با تعداد حدودی جستجو هر کلمه ی کلیدی قرار می دهند. پس از این مرحله باید رقبای خودمان را در این کلمات کلیدی بررسی کنیم. مثلا اگر یک فروشگاه لپ تاپ داریم آیا کلمه کلیدی خرید لپ تاپ که رتبه یک آن برای دیجی کالا است، کلمه کلیدی مناسبی برای ما است و می توان اصلا با دیجی کالا در سئو رقابت کرد؟
مرحله بعد این است که فرض بگیریم به رتبه خوبی در گوگل در کلمه کلیدی مورد نظرمان رسیدیم. آیا توانایی پاسخگویی و ارائه سرویس با کیفیت به مشتریان خود را داریم یا خیر؟ شاید نیاز باشد زیر ساخت های کارمان را تقویت کنیم و بعد به فکر مشتری بیشتر باشیم.
وقتی که تصمیم نهایی را گرفتیم و حالا می خواهیم برای سئو قدم برداریم سوال اصلی این است که چه کسی می خواهد پروژه سئو سایت ما را انجام دهد؟ خودتان دانش این کار را دارید؟ اگر ندارید وقت کافی برای فراگیری دانش این کار دارید؟ اگر جواب منفی است باید گزینه های دیگر را بررسی کنیم. مثلا ممکن است بگویید ما یک سئو کار استخدام می کنیم برای ما کار کند. آیا توانایی نظارت بر سئو کارتان را دارید؟ در صورتی که سئو کار شما نا بلد باشد ممکن است سایت شما برای همیشه از نتایج گوگل حذف شود و ضرر هنگفتی کنید.
پس تنها راه باقی مانده بیرون سپاری پروژه سئو به یک مجموعه ارائه دهنده خدمات سئو است. بسیار مهم است که مجموعه ای که انتخاب می کنید خوش نام و کاربلد باشد وگرنه ممکن است هزینه و زمان و سایت شما را به باد دهد.پس باید به دقت بررسی کنید و با اعتماد کامل پروژه سئو خود را برون سپاری کنید.
اگر دنبال یک مجموعه مطمئن برای سئو سایت خودتان هستید ...
وب طوری می تواند به شما کمک کند. برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
این مقاله به مرور تکمیل می شود